Zlínský deník - Brumov veze z Hodonína bezbrankovou remízu

26.04.2012 06:46
Zdroj : Zlínský deník
Autor : Lubomír Hotař
 
 

Brumov – Cennou remízu si připsaly v Moravskoslezské lize žen fotbalistky Brumova, které ve 13. kole soutěže uhrály bod na hřišti Hodonína.

 

HODONÍN – BRUMOV 0:0

Zápas na půdě čtvrtého celku soutěže začal Brumov zakřiknutě, a proto si domácí kolektiv vypracoval během první půlhodiny čtyři vyložené šance. „V této pasáži duelu nás hodně podržela gólmanka Krahulcová. Jednu hodonínskou příležitost zachraňovala až na brankové čáře Lysáková," upozornil brumovský kouč Robin Sochora.

Jakmile Valašky přečkaly úvodní tlak domácích, hra v poli se vyrovnala. Brumov navíc mohl v utkání i vyhrát. V 46. minutě totiž vyslala kolmou přihrávku Škrabolová na Poláchovou, ovšem brumovská útočnice ze sólové akce těsně minula branku Jihomoravanek.

V dalším průběhu byl hostující kolektiv dokonce lepší, ale žádnou vážnější příležitost už si nevypracoval. Naopak závěr střetnutí znovu ovládl Hodonín, ale ani Hodonín už se v koncovce nedokázal prosadit.

„Za bojovnost a nasazení jsme si remízu zasloužili. Hodně nám ovšem pomohla účast v sestavě reprezentantky do sedmnácti let Lysákové, která z pozice stoperky výborně organizovala naši defenzivu. Družstvo s jejím pobytem na hřišti také nabylo na sebevědomí," pochvaloval si Robin Sochora.

Brumov: Krahulcová – Kozubíková, Plášková, Lysáková, Ptáčková, Buriánková, Škrabolová, Olejníková, Sochorová, Poláchová, Krahulová. Střídaly: Trčková, Koutná.