Zlínský deník - Brumov u Holešovských holek nepřekvapil a prohrál

14.05.2012 07:34
Zdroj - Zlínský deník
Autor - Lubomír Hotař

Brumov -  Podle očekávání skončilo utkání 15. kola Moravskoslezské fotbalové ligy žen mezi týmy Holešovských holek a Brumova. Valašky se sice na půdě Holešova snažily, ale na favorita nestačily, když rychlé góly inkasovaly hned v úvodu. V dalším kole se brumovský kolektiv představí před domácími diváky, když v neděli od 14 hodin hostí družstvo Slovanu Ostrava.

 

HOLEŠOVSKÉ HOLKY - BRUMOV 3:0 (2:0)

Brumov na hřišti lídra soutěže nezachytil začátek zápasu a po čtvrthodině prohrával již 0:2. V další fázi střetnutí se hra vyrovnala a bojovalo se vesměs mezi oběma šestnáctkami. Také ve druhém poločase Valašky držely krok s domácím týmem. Hosté si vytvořili i několik slibných příležitostí, nicméně brumovským fotbalistkám chyběla přece jenom lepší finální přihrávka. Naopak zkušený celek z Holešova si s přehledem hlídal vypracovaný náskok a navíc šestnáct minut před koncem duelu třetí gólová trefa definitivně podtrhla vítězství domácích fotbalistek, které žádné drama nepřipustily.

„S nejlepším družstvem Moravskoslezské ligy jsme chtěli uhrát co nejčestnější výsledek. Nedařilo se nám ovšem pokrývat standardní situace domácích. Přestože jsme v zápase podali důstojný výkon, na tvořivé schopnosti a kombinaci fotbalistek z Holešova jsme nenašli žádnou zbraň," uznal kvalitu soupeře trenér hostů Robin Sochora.

Brumov: Krahulcová Kozubíková, Sochorová, Lysáková, Ptáčková, Buriánková, Škrabolová, Olejníková, Jelínková, Poláchová, Krahulová. Střídaly: Koutná, Frajtová. Trenér: Sochora.