Zlínský deník - Brumov ostravský Slovan vůbec nešetřil

17.05.2012 07:56

Zdroj - Zlínský deník

Autor - Lubomír Hotař

https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/brumov-ostravsky-slovan-vubec-nesetril-20120517.html

 

Brumov – Vysokou výhru si připsalo v 16. kole Moravskoslezské fotbalové ligy žen družstvo Brumova, které získalo cenné tři body proti Slovanu Ostrava. V dalším kole se brumovský tým představí v sobotu ve 13.30 hodin ve Valašském Meziříčí.

 

BRUMOV – SLOVAN OSTRAVA 5:1 (2:1)

Domácí kolektiv Severomoravanky zaskočil hned od začátku zápasu pohledným kombinačním pojetím. Aktivitu Brumova také zužitkovala Jelínková, která dvěma góly v 19. a 25. minutě poslala Valašky do dvoubrankového vedení. Ostrava ale tři minuty před přestávkou korigovala Bulavovou stav na 2:1. Nicméně nástup do druhého poločasu se opět brumovskému týmu povedl. Postupem času sice přebírala iniciativu Ostrava, ovšem bez gólového efektu. Snaha hostí zhruba od sedmdesáté minuty opadávala, a tak přišel na řadu drtivý závěr domácích.

Nejprve v 72. minutě skórovala na 3:1 Poláchová. O pět minut později vyslala z vlastní poloviny hřiště dlouhou přihrávku Krahulová a po narážečce s Buriánkovou zaznamenala Poláchová čtvrtý brumovský úspěch. Poslední slovo za doposud nejvydařenějším představením Brumova v této sezoně měla v úplném závěru gólovou ranou z pětadvaceti metrů Olejníková.

„Soupeřkám dělal problém náš důraz. Tím jsme otupili jejich rozehrávku. Ostrava navíc nestačila čelit naší technice," uvedl trenér vítězek Robin Sochora.

Branky Brumova: Jelínková 2, Poláchová 2, Olejníková.

Brumov: Krahulcová – Kozubíková, Synčáková, Sochorová, Ptáčková, Buriánková, Škrabolová, Olejníková, Jelínková, Poláchová, Krahulcová. Střídaly: Koutná, Frajtová, Frýželková.