VELKÉ PAVLOVICE – BRUMOV

10.04.2014 12:42

Zdroj : Zlínský deník

Autor : Lubomír Hotař

„Přímý souboj o třetí místo jsme měli vyhrát. V zápase jsme si totiž vypracovali podstatně víc šancí, než kolektiv Velkých Pavlovic," tvrdí kouč Brumova Robin Sochora. Jeho družstvo bylo lepší hlavně v prvním poločase, kdy hosté hráli po větru. První velkou příležitost si vypracovala v 9. minutě Miklasová. O dvě minuty později mohla skórovat ve velkém vápně nepokrytá Škrabolová.

,,Branku mohly vstřelit znovu Miklasová, břevno z trestného kopu téměř z poloviny hřiště nastřelila Krahulová a dvě minuty před přestávkou v koncovce selhala i Olejníková," vypočetl další brumovské tutovky v první půli Sochora.

Po změně stran tempo opadlo a v ofenzivě o sobě občas daly vědět i Velké Pavlovice. O tříbodovém zisku pro Brumov však mohla v 85. minutě po rohovém kopu Olejníkové rozhodnout v šestnástce osamocená smolařky dne Miklasová.

Brumov:Krahulcová – Suchánková, Bednářová, Plášková, Presová, Sochorová, Olejníková, Škrabolová, Kozubíková, Krahulová, Miklasová. Střídaly:Jelínková, Frajtová, Lysáková.