Holešovské holky obhájce z Brumova nešetřily

18.09.2013 06:31

zdroj: Zlínský deník

autor: Lubomír Hotař

 

Region – Nečekaně snadno si v rámci 4. kola divize fotbalistek poradily Holešovské holky s obhájcem prvenství z Brumova. Dařilo se rovněž Valašskému Meziříčí, které jasně přehrál Hovorany. První bod v divizi vybojoval také uherskobrodský nováček. Po porážce ve Vlkoší jsou však zklamaní v Březnici.

 

HOLEŠOVSKÉ HOLKY – BRUMOV 5:0 (4:0)

Utkání hodně ovlivnily dvě skutečnosti. Už v páté minutě ze zápasu odstoupila pro svalové zranění hlavní brumovská tahounka Eva Sochorová a za stavu 1:0 byla za hrubý faul na pronikající Šilhárovou vyloučená gólmanka hostů Florešová.

„Po oboustranně opatrném začátku jsme se s přibývajícími minutami prosazovali lepší kombinací. Náš tlak od pětadvacáté minuty sílil a tem se nám podařilo zužitkovat také brankově. A to ještě Voždová trefila z penalty pouze břevno. Po přestávce se už ale hrál nezáživný fotbal plný nepřesností. My jsme byli spokojení s výsledkem, Valašky se sice zlepšily, ovšem jejich snaha postrádala střelecký efekt," informoval holešovský trenér Slavomír Bednář.

„Po ztrátě dvou opor se rozpadla naše defenzíva. Nicméně družstvo nepolevilo v nasazení, bohužel vstřelit alespoň čestný úspěch se nám nepodařilo. Nejblíž k brance byla v sedmdesáté minutě po brejku Buriánková," smutnil po souboji dvou aspirantů na obsazení předních příček první muž lavičky hostů Robin Sochora.

Branky: Šilhárová 2, Dvorníková, Kocurková, Šustová. Holešovské holky: Gulánová (Heglasová) – Jašková, Dvorníková, Tiefenbachová, Voždová, Přikrylová, Kolesárová, Šustová, Mikešová, Kocurková, Šilhárová. Střídaly: Otáhalíková, Súkupová.

Brumov: Florešová (Miklasová) – Kozubíková, Plášková, Miklasová, Presová, Sochorová, Škrabolová, Olejníková, Suchánková, Cverenkárová, Buriánková. Střídaly: Jelínková, Frajtová, Gabrišová.