Fotbalistkám o víkendu končí podzimní část krajského přeboru

21.10.2016 07:04

zdroj:Zlínský deník

autor:Lubomír Hotař

Region – O víkendu sehrají v krajském přeboru regionální ženské fotbalové kluby poslední kolo. Nejzajimavější duel bude k vidění v sobotu od 12 hodin v Březnici, kam zavítají Babice.

 ,,V přímém souboji o druhou příčku bychom měly nastoupit kompletní, tedy už i s uzdravenými Kryšpínovou a Hamalčíkovou. Na nebezpečného protivníka proto vyrukujeme spíše s ofenzivnější taktikou. A pokud budeme proměňovat šance, tak je reálné s druhým družstvem tabulky získat tři body. Musíme však pokrýt největší hostující oporu Kubicovou," věří v dobrý výsledek předstopérka Březnice Žaneta Vaculíková.

,,V důležité partii sázíme na křídelní hru a rychlou útočnici Vančíkovou. Vycházet ovšem budeme ze zabezpečené obrany. Domácí totiž umí trestat chyby," je před posledním střetnutím první poloviny soutěže obezřetný vedoucí týmu Babic Aleš Havlíček. Naplno bodovat se chystá i Brumov, který v neděli od 10 hodin hostí DFK Holešov.

,,Hanačkám se letos nedaří. My je ale nepodceníme. Utkání se proto chystáme brzy rozhodnout. Pokud vstřelíme rychlé branky, tak se uklidníme a první příčku do jara nepustíme," slibuje kouč Valašek Robin Sochora.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/fotbalistkam-o-vikendu-konci-podzimni-cast-krajskeho-preboru-20161017.html

Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/fotbalistkam-o-vikendu-konci-podzimni-cast-krajskeho-preboru-20161017.html