Eva Sochorová byla v duelu proti Vlkoši u šesti branek Brumova

11.09.2013 06:07

Zdroj : Zlínský deník

autor : Lubomír Hotař

 

Region – Až ve třetím podzimním kole Moravskoslezské fotbalové divize žen konečně zabral Brumov, který sedmi brankami rozstřílel Vlkoš. Dařilo se rovněž Holešovským holkám v Podivíně a cennou remízu vybojovala Březnice s Valašským Meziříčí. 

Zklamaný je ovšem stále nováček soutěže z Uherského Brodu, protože kolektiv ze Slovácka stále čeká na první bodový divizní zisk.

BRUMOV – VLKOŠ 7:0 (3:0)

Valašky v nové sezoně konečně zabraly. Po dvou průměrných výkonech proti Velkým Pavlovicím a Valašskému Meziříčí to odnesl Vlkoš. Domácí tým byl v zápase od začátku iniciativnější a svoji převahu zúročil také v koncovce. Osobností utkání ale byla Eva Sochorová, která vsítila tří góly a na dalších třech brankách se výraznou měrou podílela. ,,Eva dneska změnila post, když se z pozice stoperky posunula do zálohy a díky této změně se u našeho družstva zlepšila kombinace. Jihomoravanky jsme překonávali rovněž přesnou střelbou ze střední vzdálenosti," popvé se na podzim radoval domácí kouč Robin Sochora.

Branky Brumova: Sochorová 3, Krahulová 2, Škrabolová, Linda Lysáková.

Brumov: Florešová – Kozubíková, Plášková, Miklasová, Presová, Sochorová, Škrabolová, Olejníková, Suchánková, Buriánková, Krahulová. Střídaly: Jelínková, Cverenkárová, Frajtová, Linda Lysáková.

Zde můžete psát...