BRUMOV – UHERSKÝ BROD 2:0 (0:0)

26.09.2013 06:19

Zdroj : Zlínský deník

Autor : Lubomír Hotař

zlinsky.denik.cz/fotbal_region/valasske-mezirici-vyhralo-prestrelku-ve-velkych-pavlovicich-20130924.html

Region – Pouze favorité vyhrávali v pátém podzimním kole fotbalové divize žen. Svoje bodové konto si rozšířily i vedoucí Holešovské holky vítězstvím v Březnici, Valašské Meziříčí uspělo ve Velkých Pavlovicích a Brumov neměl problémy s Uherským Brodem.

V Brumově byla k vidění pouze průměrná fotbalová partie. Domácí velký favorit zápasu se dlouho trápil, než se mu podařilo překonat houževnatou uherskobrodskou obranu. „V prvním poločase jsme se přizpůsobili hře soupeře. Hráčky nakopávaly vysoké balony a proto nám vázla souhra," zlobil se domácí kouč Robin Sochora. Teprve po přestávce se Valašky zlepšily a odměnou jim byl gól Krahulové a trefa Cverenkárové z penalty.

„Po změně stran se nám konečně dařila přízemní kombinace. Díky ní jsme si vytvořili spoustu dalších šancí, ale střely ze střední vzdálenosti Olejníkové, Sochorové, Krahulové, Cverenkárové a ani Kozubíkové už další brankou neskončily," konstatoval po střetnutí pouze s tříbodovým ziskem spokojený Sochora.

,,V první půli jsme se drželi, ovšem ve zbytku duelu už nás Brumov výrazně přehrával. Kdyby nás znovu hodně nepodržela gólmanka Horáková, tak jsme zápas prohráli daleko vyšším rozdílem. Starosti mi také pořád dělá naše hra v ofenzívě. Tam nám chybí důraz, útočnice se bojí jít do osobních soubojů a chybí nám střelba," pronesla po utkání hodně zklamaná trenérka Uherského Brodu Zdeňka Skupinová.

Branky: Krahulová, Cverenkárová. Brumov: Krahulcová – Jelínková, Plášková, Gabrišová, Miklasová, Kozubíková, Sochorová, Olejníková, Cverenkárová, Krahulová, Buriánková. Střídaly: Presová, Suchánková, Frajtová, Linda Lysáková, Manová.

Uherský Brod: Horáková – Jílková, Sabina Crlová, Petrková, Slavíčková, Simona Crlová, Chmelová, Šmilauerová, Zálešáková, Oharková, Marášková. Střídala: Straková.