BRUMOV – BŘEZNICE 1:0 (0:0)

17.10.2013 07:40

Zdroj: Zlínský deník

Autor: Lubomír Hotař

 

Region – Nečekaně hladce si v 8. kole divize žen fotbalistek poradil kolektiv Holešovských holek s Valašským Meziříčím. Dařilo se rovněž Brumovu proti Březnici. Uherský Brod podle očekávání přenechal body Velkým Pavlovicím.

Utkání se hrálo na umělé trávě a proto se na malém hřišti moc šancí neurodilo. Brumov byl od začátku iniciativnější, ovšem hosté dlouho dokázali eliminovat převahu Valašek.

,,Březnice pozorně bránila a spoléhala na ojedinělé protiútoky. My jsme se pokoušeli pouze o střely z dálky, kterým však chyběla razance. Ve druhém poločase naše převaha gradovala a po zásluze jsme vsítili alespoň jeden gól. Ten dala v osmašedesáté minutě Cverenkárová, jež dorazila dobře rozehraný rohový kop Sochorové. Zápas jsme možná mohli vyhrát vyšším rozdílem, ale na naší hře se projevily absence posily zadních řad Gabrišové, rychlonohé Buriánkové a také útočnice Jelínkové. Bez nich jsme předváděli upracovaný fotbal a chyběla nám finální přihrávka," hodnotil duel brumovský hlavní vůdce lavičky Robin Sochora.

,,Domácím dělala problémy skutečnost, že jsme dokázali zhustit prostor před naší šestnáckou. K zisku remizi s kvalitním týmem jsme nebyli daleko, protože v první půli se z ojedinělých akcí mohly prosadit Gregorová a Jugasová. Nakonec však Brumov vyhrál zaslouženě, ikdyž Valaškám bylo tentokrát trochu více nakloňěno štěstí. V závěru nám na vyrovnáví už ale chyběly síly," přiznala hostující záložnice Žaneta Vaculíková.

Branka: Cverenkárová. Brumov:Florešová – Kozubíková, Miklasová, Plášková, Presová, Suchánková, Olejníková, Škrabolová, Cverenkárová, Krahulová, Sochorová. Střídaly:Frajtová, Krahulcová. Březnice:Malotová – Smolková, Huťková, Kryšpínová, Kozmíková, Žabokrtská, Černá, Vaculíková, Norová, Gregorová, Jugasová. Střídaly:Bukovjanová, Marková, Vilhanová.