DIVIZNÍ ŽENSKÉ FOTBALOVÉ DERBY V HOLEŠOVĚ ROZHODNE PRVNÍ BRANKA

30.04.2019 20:06

 

Holešov – Zajímavé krajské derby v Moravskoslezské fotbalové divizi žen se bude v neděli hrát na Hané, kde Holešovské holky přivítají Fastav Zlín. Zápas na stadionu Na Střelnici má výkop ve 14 hodin.

,,Hosté jsou nebezpečným soupeřem. Nicméně, i když na jaře náš herní projev zatím není ideální, tak utkání chceme samozřejmě vyhrát. Zlínský tým bychom měli udolat přízemní kombinací,“ ví, jak hosty překonat zkušený domácí kouč Slavomír Bednář starší.

,,Musíme si však dávat pozor na začátek střetnutí. O osudu zápasu pravděpodobně rozhodne, kdo vstřelí první branku,“ předpokládá Bednář starší.

Ani Zlín nepůjde do prestižního duelu s poraženeckou náladou. ,,Nečeká nás jednoduchý souboj. Holešov je velmi silný protivník. Domácí mají kvalitní středovou řadu a rychlé útočnice. Hanačkám se však budeme snažit vnutit naši hru. Prosazovat bychom se chtěly ofenzivním pojetím. V poslední době se ovšem trápíme v koncovce. To však chceme na holešovském hřišti zlomit a doufám, že druhý tým tabulky přestřílíme,“ plánuje zlínská útočnice Aneta Strachoňová. Lubomír Hota